16 augustus 2020 Kastelentocht (Geannuleerd ivm Corona Crisis)

De eerste vergadering van de werkgroep is een feit. De blauwdruk voor de dag is klaar en de grote lijnen zijn uitgezet. Nu gaan we stukje bij beetje invulling geven aan het programma. Huis Doorn is ook in 2020 weer onze thuisbasis. De trouwe rijders en bezoekers kennen het programma: de rijtuigen stellen zich daar vanaf 09.00 uur op, en de ochtendrit start om klokslag 10.00 uur. Rond 12.30 uur keren de rijtuigen terug voor de pauze. Om 13.30 uur vertrekt de middagrit die rond 15.30 uur eindigt.

Zoals Martin van der Graaf tijdens de ledenvergadering al heeft laten weten, werken we dit jaar samen met de Mercedes-Benz Club Nederland. Samen spannen we ons in om de dag weer tot een groot succes te maken en veel publiek te trekken naar Huis Doorn.

Noteert u alvast zondag 16 augustus in uw agenda? Of liever: schrijf u nu al in! Wij weten graag zo bijtijds mogelijk welke rijders we mogen verwelkomen in Doorn. En kent u enthousiaste rijders met een authentieke aanspanning? Nodig ze uit om onze Kastelentocht mee te rijden! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Voor extra inschrijfformulieren kijkt u op www.kastelentochtdoorn.nl. Daar vindt u ook de contactgegevens van Maartje van der Welle die zich met de inschrijvingen bezighoudt (06-49614612, b.g.g. graag voicemail inspreken, info@kastelentochtdoorn.nl).

Graag tot 16 augustus! We gaan er weer een mooie Kastelentocht van maken!

Kijk voor verder details op de website www.kastelentochtdoorn.nl